Davitamon


Resultaten 1 t/m 20 van 61

Aanbieding
Davitamon Vitamine D Aquosum

Direct leverbaar

€ 7,95 50% korting

€ 3,97
Bekijk product: Davitamon Vitamine D Aquosum
Aanbieding
Davitamon Compleet Weerstand

Direct leverbaar

€ 25,95 50% korting

€ 12,97
Bekijk product: Davitamon Compleet Weerstand
Aanbieding
Davitamon Vitamine D 50+
 

Direct leverbaar

€ 7,29 50% korting

€ 3,64
Bekijk product: Davitamon Vitamine D 50+
Aanbieding
Davitamon Vitamine D Olie
 

Direct leverbaar

€ 7,95 50% korting

€ 3,97
Bekijk product: Davitamon Vitamine D Olie
Aanbieding
Davitamon Compleet Mama Fit
 

Direct leverbaar

€ 12,49 50% korting

€ 6,24
Bekijk product: Davitamon Compleet Mama Fit
Aanbieding
Davitamon Compleet Weerstand
 

Direct leverbaar

€ 9,79 50% korting

€ 4,89
Bekijk product: Davitamon Compleet Weerstand
Aanbieding
Davitamon Compleet Mama
 

Direct leverbaar

€ 12,29 50% korting

€ 6,14
Bekijk product: Davitamon Compleet Mama
Aanbieding
Davitamon Femfit
 

Direct leverbaar

€ 11,95 50% korting

€ 5,97
Bekijk product: Davitamon Femfit
Aanbieding
Davitamon Vitamine D Kind
 

Direct leverbaar

€ 18,45 50% korting

€ 9,22
Bekijk product: Davitamon Vitamine D Kind
Aanbieding
Davitamon Vitamine D Volwassenen
 

Direct leverbaar

€ 14,95 50% korting

€ 7,47
Bekijk product: Davitamon Vitamine D Volwassenen
Aanbieding
Davitamon Actifit 65+
 

Direct leverbaar

€ 19,95 50% korting

€ 9,97
Bekijk product: Davitamon Actifit 65+
Aanbieding
Davitamon Vitamine K Olie
 

Direct leverbaar

€ 7,29 50% korting

€ 3,64
Bekijk product: Davitamon Vitamine K Olie

Davitamon is sinds 1928 de specialist op het gebied van hoogwaardige voedingssupplementen. Het merk heeft voor iedere doelgroep een specifieke (multi)vitamine, volledig samengesteld volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten. Davitamon is hiermee de perfecte aanvulling op je dagelijkse voeding. Davitamon helpt je om gezond te leven met vitamines en mineralen die aansluiten bij jouw wensen en behoeftes. Davitamon is de perfecte aanvulling op de gezonde voeding. Bestel nu voordelig online bij Plein. Altijd snel in huis. 

Davitamon producten

Davitamon heeft vitamines en mineralen specifiek afgestemd op jouw wensen en behoeftes. De producten zijn daarnaast onderverdeeld in verschillende doelgroepen:

Voor, tijdens en na de zwangerschap

Een zwangerschap is prachtig, maar zorgt wel voor extra werk voor het lichaam. Daarom kan je lichaam in deze periode wel een steuntje in de rug gebruiken. Een gezonde voeding voor, tijdens en na de zwangerschap geeft je baby de beste start. Omdat elke fase van de zwangerschap weer anders is, heeft Davitamon voor elke fase een specifiek product. Davitamon ondersteunt je tijdens de zwangerschap met belangrijke vitaminen en mineralen waardoor de baby en jijzelf een gezonde en gevarieerde voeding hebben. En ook voor na de zwangerschap biedt Davitamon de juiste ondersteuning in deze spannende en vermoeiende tijd. 

Baby & Kind

Baby´s hebben veel vitamines en mineralen nodig om gezond op te groeien. Vitamines zijn namelijk belangrijk voor de weerstand en voor de groei van de botten. Zo helpt vitamine D om de botten sterker te maken waardoor ze sneller kunnen groeien. Vitamine C bevordert de weerstand waardoor baby´s zonder problemen op kunnen groeien. Verder zijn er nog tal van andere vitaminen die van belang zijn om de weerstand en groei te bevorderen. Davitamon geeft een welkome aanvulling in de voeding, waardoor iedereen gezond en fit kan opgroeien.

Ook bij jonge kinderen is een gevarieerde en gezonde voeding erg belangrijk. Kinderen spelen veel en gebruiken dus ook veel energie. Davitamon heeft voor jonge kinderen de beste aanvulling op de voeding. Deze mineralen en vitamines helpen je kind om gezond door te groeien.

Vitamines voor jongeren

Kinderen worden ouder en komen vanzelf in de puberteit. Hier hebben tieners vaak behoefte aan een gezonde basis en warme thuishaven. Toch heeft een gezonde voeding niet altijd prioriteit. Daarom heeft Davitamon ook voor jongeren/tieners de beste aanvulling op de voeding. Zo zorgt Davitamon voor een gezonde basis van vitaminen en mineralen die tieners elke dag nodig hebben. De vitamines zorgen voor extra concentratie en weerstand. Daarnaast helpen ze om je huid gezond te houden.

Vitamines voor volwassenen

Volwassenen zijn vaak druk in de weer met werk, kinderen en veel andere dingen. Daarom is het belangrijk om je lichaam tijdens deze periode ook goed te verzorgen. Zo kun je gezond en fit blijven. Davitamon voorziet je lichaam van verschillende mineralen en vitamines, waardoor je fitter blijft. Ook krijg je meer energie, waardoor je minder stress hebt. Gezond eten en volop bewegen helpt dus om je lichaam gezond en fris te houden.

50-plussers

Naarmate je ouder wordt, veranderen de behoeften van je lichaam natuurlijk ook. Na je vijftigste verjaardag gaat de stofwisseling namelijk op een lager pitje draaien, waardoor je minder energie uit voeding nodig hebt. Desondanks blijft de behoefte aan vitaminen en mineralen wel even hoog. Daarom heeft Davitamon speciaal de 50+ producten. Deze producten voorzien in de behoefte aan vitaminen en mineralen voor iedereen die ouder is dan vijftig. 

Davitamon aanbieding

Op zoek naar de beste Davitamon aanbieding? Plein heeft regelmatig mooie acties en aanbiedingen op vitamines en mineralen. Zo ook op de producten van Davitamon. Ontdek de meest actuele Davitamon aanbieding en bestel direct online op Plein.nl. 

Davitamon online kopen

De vitamines en mineralen van Davitamon zijn van de allerbeste en hoogwaardige kwaliteit en bieden de perfecte aanvulling op je dagelijkse voeding. Het complete assortiment van Davitamon bestel je gemakkelijk, snel en veilig bij Plein. Altijd snel in huis en netjes bij je thuisgeleverd. Ontdek ook het gemak van Plein en bestel nu direct online.