Davitamon Vitamine D Aquosum 25 ml

€ 7,95

€ 3,97

Aanbieding
  • Op voorraad
  • Vandaag voor 22:00 besteld, morgen thuisbezorgd
  • Gratis bezorging vanaf €25,-
  • Betaal achteraf op factuur of via iDeal
  • Artikel 756-490

Vitamine D bevordert de opname van calcium

Bij kinderen in de groei is extra vitamine D noodzakelijk. In de groei wordt de basis gelegd voor een goede ontwikkeling van stevige botten en een gaaf gebit. Vitamine D is belangrijk om calcium uit de voeding op te nemen. Davitamon D Aquosum heeft een anijssmaak. Geschikt voor baby's en kinderen.

Meer informatie over Davitamon Vitamine D Aquosum

Extra vitamine D noodzakelijk

Bij kinderen in de groei wordt de basis gelegd voor een goede ontwikkeling van stevige botten en een gaaf gebit. Vitamine D is belangrijk om calcium uit de voeding op te nemen. Vitamine D wordt deels door het lichaam aangemaakt in de huid onder invloed van zonlicht. Verder zit vitamine D vooral in halvarine, margarine en bak- en braadproducten. Aan die producten wordt vitamine D namelijk toegevoegd. In vette vis zit van nature veel vitamine D. Ook leveren vlees en volle melkproducten wat vitamine D. Toch is het volgend het voedingscentrum nodig om extra vitamine D tenemen. Voor kinderen tot 4 jaar, wordt per dag 10 microgram extra vitamine D geadviseerd en voor kinderen die weinig buiten komen en kinderen met een donkere huidskleur geldt ook het advies dat zij na hun 4e jaar 10 microgram extra vitamine D nodig blijven houden.

Samenstelling per dagdosering van 10 druppels:
Vitamine D 10µg (200% ADH)
% ADH=Het percentage van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Ingredienten:
Water, suiker, emulgator: polysorbaat 80, voedingszuren: citroenzuur, dinatriumfosfaat, conserveermiddel: kaliumsorbaat, natuurlijk aroma, bevochtigingsmiddel: glycerol, vitamine D, antioxidanten: alfa-tocoferol, propylgallaat, middellange keten triglyceriden.

Gebruik:
Baby's en kinderen van 0-4 jaar:
10 druppels per dag gedurende het hele jaar.
Kinderen vanaf 4 jaar die weinig buiten komen of met een donkere huidskleur: 10 druppels per dag gedurende het hele jaar.
De druppels op een lepeltje doen en vervolgens aan het kind toedienen. Vermijd bij toediening contact van het flesje met de mond of etenswaren. Speeksel en etenswaren kunnen de inhoud van het flesje verontreinigen.
Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Extra informatie:
  • Dit product is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
  • Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  • Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
  • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
  • Fabrikant:Omega Pharma Nederland BV, Postbus 6612, 3002AP Rotterdam

Productinformatie over Davitamon Vitamine D Aquosum

Reviews

Kevin Broekhoven 19-02-2015 Goede supplementen. Omdat het moeilijk is om je kinderen genoeg vitaminen te geven vind ik dit de perfecte aanvulling.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook: